De zorgboerderij. Kom jij ook?

contact

Over ons

Het roer om
In mijn jeugdjaren is de passie ontstaan voor het werken met kinderen, en dat gevoel is versterkt sinds ik 16 jaar geleden moeder werd. Mijn loopbaan begon in de administratieve sector, maar na 10 jaar hierin werkzaam te zijn geweest, heb ik besloten mijn hart te volgen. Ik ben opleidingen gaan volgen op het gebied van pedagogiek en het zaadje voor onze droom van een zorgboerderij werd geplant. Momenteel ben ik de opleiding tot kindercoach aan het afronden. Doordat ik zelf moeder ben en jarenlang ervaring heb in het werken met kinderen, zie ik dagelijks waar ze met hun gedachten of gevoelens tegenaan lopen. Het ene moment voelen zij zich stoer en denken de wereld aan te kunnen, en op andere momenten zijn ze heel kwetsbaar. Ieder kind is uniek en op onze zorgboerderij bieden wij kinderen een veilige plek waar zij zichzelf kunnen en mogen zijn. De combinatie van onze boerderij en het werken met de jeugd, maakt dat wij van betekenis kunnen zijn en dat geeft ons veel voldoening.

Visie en Missie

Wij geloven dat omkijken naar elkaar en persoonlijke aandacht, bijdraagt aan de positieve ontwikkeling van een kind. Juist op het moment dat hij of zij het even lastig heeft, zodat degene later als volwassene kan terugkijken naar een moeilijk fase in het leven waarin je wel gezien en gehoord bent.

Wij maken betekenis voor deze kinderen door echt te luisteren, signalen op te vangen, door te vragen en met het kind in gesprek te gaan om onderliggende problematiek bespreekbaar te maken.